Naši projekti   O nama   Novosti   DC u medijima   O Hrvatskoj   Zaposlenje   Kontakt
 

Vrata Splita
 
Klik na slike za povećanje
 

VRATA SPLITA

Vrata Splita
Vrata Splita
Vrata Splita
Vrata Splita
Vrata Splita
Vrata Splita
Vrata Splita
Vrata Splita
Vrata Splita

Opis objektaProjekt “Vrata Splita” obuhvaća gradnju dva stambena objekta različitih veličina s ukupno 125 stanova. Oba objekta sastoje se od prizemlja, četiri kata, nadgrađa te podzemne etaže odnosno garaže predodređene za parkiralište stanara. Sve etaže povezane su panoramskim liftom. Na objektima se primijenjuje tzv. pametna gradnja - korištenje najkvalitetnijih materijala uz visoki stupanj komfora, s okolišem oplemenjenim jedinstvenim hortikulturnim uređenjem. Građevinska dozvola se očekuje u drugoj polovici 2016. Početak izgradnje je planiran za siječanj 2017., a završetak do rujna 2018.

Obje zgrade nalaze se na blagoj padini, što osigurava i jako puno sunčanih sati. Zahvaljujući položaju objekti će imati i vrlo dobru prometnu povezanost s dva cestovna prilaza – jedan prilaz će zgrade povezivati sa Brdima, dok će drugi prilaz omogućiti pristup sa stare solinske ceste. Dal Casin projekt «Vrata Splita» prilagođen je prema potrebama, mogućnostima i stambenim navikama najvećega dijela današnjih obitelji, pa veličine stanova variraju od 36,20m² do 82 m², te svaki stan ima svoje garažno parkirno mjesto. Ono što se pokazalo kvalitetnim rješenjem u dosadašnjim projektima odlučili smo primjeniti i u ovom - osnovna koncepcija stanova je povezanost prostora dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom u jedan prostor, dok je "spavaći dio" stana - spavaće sobe sa kupaonicama - odvojen od dnevnog dijela stana.


Ovisno o poziciji u zgradi, stan može imati balkon ili lođu, a da bismo maksimalno iskoristili mogućnost povezivanja stambenih prostora s okolišem i pružili komfor obiteljima koje će živjeti u njima, prizemni stanovi imaju direktne izlaze u svoj vlastiti ograđeni vrt. Također dio stanova u prizemlju potpuno je prilagođen osobama s invaliditetom.


Vrata Splita Vrata Splita Vrata Splita

Tlocrti stanova

Odaberite ulaz:

Mali Objekt:
Ulaz 1
Veliki Objekt:
Ulaz 2 | Ulaz 3 | Ulaz 4

Tlocrti i detalji stana su dostupni u PDF formatu klikom na oznaku stana

- Obavezna kupnja parking mjesta u garaži.
- Depozit iznosi 30% od ukupne cijene stana.


 

Opis lokacije

 
Split, dalmatinska metropola i administrativno sjedište, smješten u idealnim klimatskim uvjetima, između mora s jedne strane i podno Mosora s druge strane, jedinstvena je kombinacija turističkog, industrijskog i ekonomskog središta koje ujedno čuva i svoj "zeleni" dio – Marjan, park-šumu koja predstavlja rekreacijski kompleks i pluća grada.
 
Brda, nekadašnje predgrađe u sjvernom dijelu Splita, a danas vitalan dio grada sa svim sadržajima koji omogućavaju kvalitetno življenje kako mladim obiteljima, tako i starijim građanima.
Iako gravitiraju centru, zadržala su pogodnosti samostalnog gradskog predjela, tako da vam na Brdima neće nedostajati tržnica, šoping centar, vrtić ili škola.
 
Zbog svih nabrojanih sadržaja te zbog položenosti na blagoj uzvisini koja omogućava lijep pogled na more i planine koje okružuju Split, Brda imaju sve predispozicije da se razviju u atraktivan dio grada. U prilog tome ide i činjenica da je u neposrednoj blizini, u zaljevu ispod Brda, planirana izgradnja pristaništa za cruisere te se očekuje gradnja mosta koji bi spojio Split i Kaštela.
 
Vrata Splita-Brda Vrata Splita - Lokacija Vrata Splita-Brda
 

Na vrh