Naši projekti   O nama   Novosti   DC u medijima   O Hrvatskoj   Zaposlenje   Kontakt
 

Sestinski Vrh Zagreb
 
Klik na slike za povećanje
 

ŠESTINSKI VRH - ZAGREB

Šestine
Šestine
Šestine
Šestine
Šestine
Šestine
Šestine
Šestine
Šestine
Šestine

Opis lokacije

 
U Zagrebu, u zelenoj oazi podsljemenskog područja, u daleko od gradske vreve smještene su luksuzne vile u punom smislu riječi. Sama lokacija, istovremeno u blizini centra a opet dovoljno udaljena da ponudi mir i bijeg u udobnost i ugodnost vlastitog doma, čine ove dvije vile idalnima za stanovanje na visokoj razini. Kombinacija grada Zagreba kao glavnog grada Hrvatske i podsljemenske zone kao područja istinskog mjesta za uživanje u svome slobodnom vremenu i obitelji, vrhunska je kombinacija za čovjeka koji voli svoj osobni mir i udobnost, a opet ima potrebu za svim poslovnim pogodnostime koje pruža hrvatska metropola.
 
Šestine su udaljene oko 4 kilometara od centra Zagreba, a sam Zagreb predstavlja iznimno kvalitetno povezano prometno središte koje omogućava autobusni, željeznički i avionski tranzit. Od konkretne lokacije željeznički je kolodvor udaljen cca 6 km, autobusni 7, dok je aerodrom na 12 kilometara zračne udaljenosti, što omogućava transfer prema svim europskim središtima poput Beča, Budimpešte, Praga, Rima, Pariza, Ljubljane, Beograda, Sarajeva itd...
 
Šestine Šestine Šestine
 
 

Opis vila

 

Projekt uključuje dvije stambene zgrade, svaka ima 4 dvoetažna stana. Neki stanovi su smješteni u suterenu te imaju boravak, kuhinju i blagavaonicu povezane u jednu cjelinu što je bila osnovna ideja u projektiranju, a spavaće sobe su na drugoj etaži do kojeg se dolazi stubištem iz dnevnog boravka sa terasom koja okružuje čitav stan te ima jugo-istočnu orijentaciju. Prednost je soba koja se može spojiti/odvojiti s dnevnim boravkom. Svakom stanu pripadaju 2 parkirna mjesta.

Drugi stanovi su smješteni u prizemlju, na prvom katu i potkrovlju; svi imaju lođe ili terase koje su dostupne iz prostora boravka ili blagavaonice a orijentirane su prema jugu i jugo-istoku. Kvadratura stanova kreće se od 115 m² do 179 m² te mogu biti trosobni, četverosobni, peterosobni uvijek s dvije kupaonice. Stanovi u potkrovlju, zbog reduciranosti volumena u etaži, imaju dodatnu lođu na jugo-zapad, s izlazom iz soba dok je lođa dnevnog boravka veća od lođa u donjim stanovima.

Zajednički prostor u prizemlju zauzima strojarnica dizala i predprostor spremišta, a glavni ulaz u zgrade je u razini prvog kata do kojeg se dolazi sa sjeverne strane, tj. parkirnog prostora natkrivenog zelenilom.

Ono što čini stanove u ovim zgradama luksuznima i poželjnim za stvaranje doma su, uz lokaciju u podnožju Sljemena, način konstrukcije i materijali korišteni u izgradnji te izrazito moderan pristup projektu koji se bazira na spoju jednostavnih modernističkih kubusa zbog kojih se vile doimaju u potpunosti sjedinjene s prirodnim okruženjem u kojem su smještene.

Pri opremanju stanova odlučili smo se na materijale i izvedbe primjerene današnjim visokim standardima života, tako da svi stanovi imaju aluminijsku vanjsku stolariju, centralno grijanje, klimu, parketne podove (jasen), keramiku, sanitarije i slavine I. klase, protuprovalna vrata, video parlafon, TV / SAT...

 
 
Useljenje : odmah useljivo.
Cijena: od 1990 €/m

 
Šestine Šestine Šestine  
 
Klikni na oznaku stana za tlocrt:

Cjenik


 
Red. br. Oznaka po el. etaž. Pov. m² Netto stan + parking (m²) Cijena / m² (€) Ukupno (€) 30% depozit (€)
Suteren
1. S1 – villa A 127,52 139,05 ****** PRODANO ******
2. S1 – villa B 123,12 134,65 ****** PRODANO ******
Prizemlje
3. S2 – villa A 154,45 165,98 ****** PRODANO ******
4. S2 – villa B 123,12 134,65 ****** PRODANO ******
1. kat
5. S3 – villa A 102.38 113,91 ****** PRODANO ******
6. S3 – villa B 102,45 113,98 ****** PRODANO ******
Penthouse
7. S4 – villa B ****** ****** ****** PRODANO ******
8. S4 – villa B ****** ****** ****** PRODANO ******
 
 

Na vrh