Naši projekti   O nama   Novosti   DC u medijima   O Hrvatskoj   Zaposlenje   Kontakt
 

Grmača
 
Klik na slike za povećanje
 

GRAMAČA - ZAGREB

Gramača
Gramača
Gramača
Gramača
Gramača

Opis ville

 
Villa je zamišljena kao jednostavni bijeli kubus, glatkih, čistih ploha i ravnoga krova. Objekt se sastoji od 4 nivoa, odnosno od prizemlja, prvog i drugog kata i penthouse-a na kojima je smješteno 5 stanova. Svi stanovi su trosobni, različitih kvadratura, površine od 88,29 m2 do 115,82 m2, a svakom stanu pripadaju dva parkirališna mjesta. U najdonjem nivou nalazi se ulaz i spremište za stanare. Osnovna koncepcija stanova je – povezivanje prostora boravka: blagovaonice i kuhinje, te dnevnog boravka, - u jedan prostor, povezan s vanjskim prostorom: terasom ili lođom orjentiranom prema zapadnoj padini s vizurama prema gradu i obveznoj južnoj orjentaciji dnevnih boravaka. Spavaće sobe sa svojim kupaonicama su odvojene od dnevnog boravka stana. U višesobnom stanu (više od 3 sobe) jedna je predviđena kao master room sa svojom zasebnom kupaonicom. Maksimalno je iskorištena mogućnost povezivanja stanova s prirodnim terenom.
 
Svi materijali korišteni pri izgradnji ovog modernog objekta izuzetno su visoke kvalitete. Za podove je korišten jasenov parket, čije su dimenzije u DB-u i blagovaonici veće od onih u spavaćim sobama. Za podove kuhinje, hodnika, kupatila i spremišta korištene su porculanske greso keramičke pločice. Za vanjske pod ove terasa i lođa, te pod ove stubišta korištena je protuklizna, mrazootporna keramika. Ograde su izrađene od čeličnih inox profila (završno mat brušenih), a ispunjene su lamista staklom debljine 10 mm.
 
Svi stanovi od opreme imaju: centralno grijanje, klimu, plinske instalacije, PVC stolariju, aluminijske eslinger rolete, video parlafon, gromobransku instalaciju i uzemljenje itd.
 

Cjenik

 
Red. br. Oznaka po el. etaž. Pov. m² Netto stan + parking Cijena po m² Ukupno [€] 30% depozit
Prizemlje
1. S1 87,06 102,06 ****** PRODANO ******
2. S1 73,56 88,56 ****** PRODANO ******
1. kat
3. S3 73,39 88,39 ****** PRODANO ******
4. S4 73,29 88,29 ****** PRODANO ******
Penthouse
5. S5 100,82 125,82 ****** PRODANO ******
 
 

Opis lokacije

 
U Zagrebu, odnosno u njegovoj podsljemenskoj zoni, dovljno daleko od užurbanog ritma grada smještena je ekskluzivna vila u svom punom smislu. Lokacija koju pruža podsljemenski dio predstavlja pravi resort stanovanja; zelenilo i priroda čine život mirnijim i ugodnijim, a istovremeno blizina škola, vrtića, javnog prijevoza, te udaljenost od samo 4 km od centra Zagreba pruža sav komfor i stil urbanog životnog stila.
 
Villa se nalazi na Šestinama, koje su udaljene oko 7 kilometara od autobusnog kolodvora, 6 km od željezničkog, te 12 km od najznačajniheg Hrvatskog aerodroma, Plesa, koji omogućava transfer prema svim europskim i svjetskim odredištima.
 

Na vrh