Naši projekti   O nama   Novosti   DC u medijima   O Hrvatskoj   Zaposlenje   Kontakt
 

DC u medijima

 

"DalCasa" donirala milijun eura KBC-u Firule za fizikalnu terapiju

8. srpnja 2008.  
 
Najvećom pojedinačnom donacijom u povijesti bolnice, koju daruje Jakša Mrčela, vlasnik tvrtke ‘DalCasa’, po upotpunjenju će se potpuno obnoviti vrlo zapušteni Odjel za fizikalnu terapiju.
Kompletan članak možete pročitati na stranicama Slobodne Dalmacije.
O događaju također izvještava i Croatian Times.
 
     
 

Dodijeljeni drugi dalmatinski Oscari humanosti

3. srpnja 2008.  
 
U organizaciji Rotary kluba Split PLUS, održana je završna večer humanitarnog projekta DODIR DOBROTE, koji je ove godine realiziran uz potporu PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE gospodina STJEPANA MESIĆA i Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.
Ukupan poredak ovogodišnjih dobitnika nagrade:
1. INA INDUSTRIJA NAFTE d.d.
2. SLOBODNA DALMACIJA
3. DALCASA Developments

Više o događaju na stranicama rotary cluba split i Slobodne Dalmacije.
 

Prvi dalmatinski poslovni toranj

4. travnja 2008.  
 
DalCasa Group privodi kraju pripreme za početak gradnje velikog poslovnog objekta, investiciju koja će “težiti” oko 6 milijuna eura. Nakon skorog dobivanja lokacijske dozvole, radovi bi trebali započeti najdalje koncem ljeta, kako bi se zahtjevan objekt u cijelosti dovršio i predao na korištenje u jesen iduće godine.
Kompletan članak na stranicama Slobodne Dalmacije.
 
 

U Rajskim vrtovima gradi se luksuzno naselje vila

21. travnja 2008.  
 
Splitska tvrtka DalCasa kupila je 37.000 kvadrata na predjelu Rudine u Kaštelima gdje namjerava graditi 48 luksuznih obiteljskih jednokatnica s bazenima. (napomena: Do današnjeg datuma povećana je kvadratura zemljišta, tako da će i broj vila biti veći). "Za projekt Rajski vrtovi napravljeno je idejno rješenje, a čeka se prostorni plan uređenja Rudina koji bi trebao biti donesen do kraja godine. Početak gradnje predviđen je za prvu polovinu 2009. godine", pojasnila je Lovorka Buterin, projekt menadžerica DalCase za taj projek. Više na stranicama Poslovnog Dnevnika.
 
 

Najmlađi rotarijanci darivaju splitsku novorođenčad

19. lipnja 2008.  
 
Svečanost uključuje operni koncert te dražbu Ančićeva reketa i Mihanovićevih grafika, a od prihoda svaka novorođena beba novog splitskog rodilišta dobit će po četiristo kuna.
Pokroviteljstvo na koncertom je preuzela DalCasa Developments. Više o događaju na stranicama Slobodne Dalmacije.
 

"Slobodna Dalmacija" i Kaštelanski "Portal" o DC projektu "Rajski Vrtovi"

02. svibnja 2008.  
 
U netaknutom dijelu kaštela priprema se luksuzno naselje obiteljskih vila zatvorenog tipa o čemu su napisani članci u kaštelanskim novinama Portal i Slobodnoj Dalmaciji.

Kliknite na slike za povećanje članaka iz "Portala"...
 
Klikni za naslovnicu   Klikni za clanak
 

Tisak o sajmu

20. travnja 2008.  
 
Brojne tiskovine su izvještavale o odlično pripremljenom sajmu nekretnina i DalCasinim projektima u prvom planu. Donosimo vam jedan od clanaka iz Slobodne Dalmacije.
 
Klikni za clanak
 

Sajam Nautike i Nekretnina

7. travnja 2008.  
 
10. Međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show održao se od 5. do 13. travnja u Splitu oborivši sve rekorde. Usporedo s Croatia Boat Showom po prvi put se održao sajam nekretnina Croatia Property Show pod generelnim pokroviteljstvom Dal Case. Više o samom sajmu pronađite u člancima Jutarnjeg lista i Poslovnog dnevnika.